Ons team

Viola, de  15-jarige KWPN- Gelderse leidmerrie en Dior, 17-jarige Westfaler ruin.

 

 

 

Ger Roebeling   Jarenlange samenwerking met inspirerende mensen en organisaties in meer dan 65 landen over de hele wereld leerde mij dat verandering alleen vruchten draagt wanneer er ruimte is voor verbinding en vertrouwen tussen mensen. Het gaat niet alleen over het “wat”, maar ook om de balans met het “hoe doen we het samen”. Dat is de grondslag voor álle mensen in álle culturen. In organisaties, coöperaties, ontwikkelingsprojecten, platforms voor beleidsbeïnvloeding en (zelfsturende) netwerken en teams, heb ik ervaring opgedaan die ik inmiddels inzet als trainer, consultant, facilitator en verandermanager. Het ontdekken van ingesleten patronen, het bieden van veiligheid en praktiseren van ander gedrag maken dat leren beklijft.

 

Ine Ruijfrok   Sinds ik in 1982 ging werken, is de rode draad in alle functies die ik heb gedaan: mensen helpen om werk te vinden waar ze de beste versie van zichzelf zijn en energie krijgen van het werk dat ze doen. Als communicatietrainer, HR adviseur, loopbaanprofessional en talentontwikkelaar heb ik gewerkt met individuen en teams.

 

 

 

Annemiek ten Hoor  met de ruin Amon Door mijn jarenlange ervaring als therapeut, coach en in het onderwijs,  heb ik veel inzicht gekregen in menselijk handelen. Wat beweegt mensen en wat drijft hen weg van hun authenticiteit. Kinderen, jongeren, maar altijd mét hun ouders of verzorgers. Welke dynamieken spelen er op een school, in een klas, in een team. Het schoolteam; wat drijft hen, of … waar is hun ‘drive’ gebleven ? En hoe kunnen ze met elkaar weer gaan staan waar ze voor willen staan, zodat school een fijne plek is om je te ontwikkelen? En paarden? Zij geven feilloos aan waar de essentie ligt.

 

Jeannette Pielanen   Ik begeleid als enthousiaste motivator vele mensen en organisaties in hun transformatie. Tijdens deze trajecten heb ik geleerd dat ik innerlijk gedreven word door het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Mijn ervaring bestaat uit een mix van management-, team- en individuele coaching, het begeleiden van teamsessies, het geven van training en het begeleiden in de praktijk zodat het werkt. Sinds mijn opleiding systemisch werken met paarden weet ik dat ik eigenlijk al mijn hele leven werk met ‘dat wat onder de ijsberg’ leeft en dat het werken met paarden daar een mooie verrijking op is.

 

Maarten van Rootselaar   Ik werkte in het welzijnswerk en bij de overheid. Sinds tien jaar heb ik een eigen coachpraktijk. De vraag die mij bezig houdt is:”Hoe kunnen organisaties een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen, zowel hun klanten als hun medewerkers?” Soms lijken alleen maar ontwikkelingen van buiten af over je heen te spoelen: bezuinigingen, reorganisaties, overname, conflicten. Waar vind je aangrijpingspunten om zelf begin van een gewenste verandering te kunnen zijn?