Over WindKracht

Onze gemeenschappelijke deler is de WIND-opleiding,  dé opleiding in Nederland als het gaat om systemisch werk met paarden. WindKracht ontstond doordat we onze (expertise-) krachten wilden bundelen in een aanbod om (zelfsturende-) teams in de zorg te ondersteunen.

Systemisch naar een vraagstuk kijken betekent dat wij geen oplossingen aanbieden. Wat wij wel bieden is dat mensen tot inzicht komen over onderliggende patronen in hun samenwerking. Van daaruit laten we mensen ervaren hoe het anders kan en welke stappen zij daar zelf in kunnen zetten.

Juist omdat we ieder uit een andere achtergrond komen, bieden we samen een breed palet aan kennis; advies, training, management-, team-,  en individuele coaching met ruime ervaring in het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Afhankelijk van de vraag en de grootte van het team komen wij met één of meerdere mensen uit ons team met u in contact.

MAAK HET MEE EN LEER ONS EN DE PAARDEN KENNEN

Op 5 september van 13.00-17.00 uur a.s. organiseren we een teamdag met paarden. Om zelf te ervaren wat zij bijdragen aan inzicht en vaardigheden om de mogelijkheden van een zelfsturend team te optimaal in te zetten. Klik hier voor meer informatie.